Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Hogyan válasszunk klasszikus retro stílusú szőnyeget

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:39
Hogyan válasszunk klasszikus retro stílusú szőnyeget

Valódi klasszikus retro stílusú szőnyeg

A szőnyegek ma már igen nagy tereket hódítanak.

Színekben, formákban, mintákban, anyagokban és méretekben is számtalan variáció fellelhető, így mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset bármilyen stílusról is legyen szó. A szőnyegekkel otthonunkat sokkal kellemesebb környezetté varázsolhatjuk, melegséggel és biztonsággal tölti meg a helyiséget.


Szőnyeg vásárlás során hosszú távban gondolkodunk ezért célszerű a bútorokhoz kiválasztani szőnyegünket. Így nem esünk abba a hibába, hogy esetleg nem fog harmonizálni a helyiség többi berendezésével.

A klasszikus stílus kedvelőinek, íme, ez a káprázatos szőnyeg. Nagyon kidolgozott mintavilággal rendelkezik mellyel különleges légkört csempészhetünk környezetünkbe. Rendkívüli kifinomultságot mutat, gazdag színvilággal rendelkezik, mely az előkelőséget jelképezi ebben a tradicionális szőnyegben. Igazi retro hangulatba öltözteti lakásunkat, így visszarepülhetünk a múltba. Színeiben a bordó és bézs elképesztő harmóniában állnak. Gyönyörű kompozíció, sötétebb és világosabb térben is maximálisan megállja a helyét. Mintázatának köszönhetően ízlésessé, esztétikussá, festőien díszessé alakíthatjuk át a szobánkat.

Ennek a klasszikus szőnyegnek szinte története van válaszd, őt had meséljen neked is. Finoman megmunkált részletek, elképesztő kidolgozottság jellemzi. Színei a meleg otthont idézik elő, melyet kifinomultsággal ötvöz.


Így hát ez egy tényleg remek választás a klasszikus retro stílus kedvelőinek, igazi kincs lesz számukra, hisz minden benne van amit kerestél. Sugárzó szépsége megmelengeti a szívedet.