0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Vidám kis szőnyeg gyerekeknek

A szőnyegen látható mesefigurákat szerintem nem kell bemutatnom senkinek. Még az idősebb korosztály is ismeri Mickey egeret és Pluto kutyust.

A szőnyegre tekintve barátságos mesefigurák köszönnek vissza ránk. Bár nem a megszokott külsejükkel vannak ábrázolva, de így se ismeretlenek számunkra. Az aranyos szőnyeg minden kislány szobájába beillik.Szerencsére ez a cuki rózsaszín gyerekszőnyeg megállja a helyét akár bölcsődében vagy óvodában is. Ideális helyet biztosít akár a csoportos játékokhoz is. Erre nyugodtan le lehet ülni, hiszen elég puha és meleg ahhoz, hogy kényelmes legyen rajta csücsülni. De a szőnyeg otthon, a gyerekszobában is megállja a helyét. Aranyos mintázatával a kicsik kedvence lehet a puha szőnyeg. De a felnőtteknek sem lesz ellenükre erre leülni, ha a gyerek a szőnyegen szeretne velük játszani. Mindenki számára megfelelő komfortérzetet biztosít vastagsága és puhasága miatt.

Könnyű kezelhetősége miatt nem jelent majd gondot a szülő számára a szőnyeg takarítása sem. Tisztán tartása igazán egyszerű, így több idő jut a játékra, az élmények megszerzésére. A kárpit kedves színeivel is elégedettek leszünk, hiszen nem hivalkodó, de mégis fel tudja dobni a gyerekszobát, vagy az óvodai csoportszobát is. A meseszereplők ábrázolása a gyerekek számára is egyből szembe tűnik, hiszen teljesen barátságos kölyökfiguraként vannak ábrázolva. A csillagok színesebbé teszik a szőnyeg egész megjelenését.

A kellemes időtöltéshez és élményszerzéshez a puha szőnyeg már adott, melyen minden eltöltött perc élmény lesz.

Címkék: rózsaszín szőnyeg, gyerekszőnyeg

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése