Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Virágmintás nyírt szőnyeg lakásod szépségéért

Szőnyegjóáron
2020.05.04 14:50

Egyéniségünket és személyiségünket mára már teljes mértékben ki tudjuk fejezni még a különböző lakásberendezésekkel is.

A lakástextíliákkal nemcsak magunkat mutathatjuk meg, de képes feldobni és teljesen megváltoztatni is otthonunk hangulatát, épp ezért bátran válogassunk a különböző kínálatokból, hisz gyönyörűen össze lehet kombinálni a színeket és a mintákat egyaránt.

De most térjünk ki a szőnyegekre mely minden háztartás elmulaszthatatlan kelléke. Végtelen mennyiségű szőnyeg fajtával szembesülhetünk vásárlás során, különböző mintázatokkal, színekkel, anyagokkal és méretekkel találkozhatunk. De még mielőtt bele ugranánk az elsőbe, amit meglátunk, mérlegeljük, hogy biztos az e számunkra a tökéletes választás. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mik azok a szempontok, amik fontosak.

Ez a nyírt szőnyeg a hatalmas virág mintájával elképesztő hatást kelt, felélénkíti a teret szinte életre kel. A tavaszt idézi, elő mely besugározza otthonod falait és jó kedvet áraszt a nap minden szakaszában. Vidámságot és felüdítő frissességet kölcsönöz otthonodnak.

Narancssárga virága a játékosságot, pozitív kisugárzást és a magabiztosságot jelképezi. Életvidámságot visz a térbe. Ez egy igazán sugárzó szín melyben rengeteg boldogságforrás lakozik. Fényt visz a mindennapokba és felvidít, valamint melegséget áraszt, amivel otthonodban igazán otthon érezheted magadat.

Nagyon puha anyagú, domború mintás vastag szőnyeg mely igazi kincs lesz számodra. Tisztítása is igen egyszerű, könnyen kezelhető, jól porszívózható, a foltok könnyen eltávolíthatóak.

Válaszd őt bátran, hogy lakásod új életre keljen.

Egyéniségünket és személyiségünket mára már teljes mértékben ki tudjuk fejezni még a különböző lakásberendezésekkel is.

A lakástextíliákkal is nemcsak magunkat mutathatjuk meg, de képes feldobni és teljesen megváltoztatni is otthonunk hangulatát, épp ezért bátran válogassunk a különböző kínálatokból, hisz gyönyörűen össze lehet kombinálni a színeket és a mintákat egyaránt.