Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Gyerekszőnyeg mindig jó áron!

Szőnyegjóáron
2021.02.16 11:06

Gyerekszőnyeget keresgélsz, de még mindig nem döntöttél? Segítünk!

Neked volt gyerekszobád? Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem volt. A hangulata pedig mind a mai napig elkísér életem útján. Sajnos vannak, akiknek ez nem adatik meg. A szülők két csoportba tartoznak. Az egyik, akinek otthonában van külön gyerekszoba, a másik, akinek nincs. Mindkét tábor szeretné megadni a tőle telhető legjobbat gyermekének. Ha nem tud saját szobát biztosítani gyermekének, akkor azért, ha pedig tud, azért.

Egy gyerekszoba is akkor a legszebb és legkényelmesebb, ha gyerekszőnyeg díszíti. Ha nincs gyerekszoba, egy kis sarkot akkor is kialakíthatunk a lakásban számukra. Ehhez a legjobb eszköz egy nagy gyerekszőnyeg. Egy sarok, ahová elvonulhat tanulni, játszani, pihenni. Egy szép, vastag, vidám gyerekszőnyeg megalapozza otthonunk hangulatát. A gyerkőcök felnőtt korukig több perióduson is átesnek. Van a kisbaba korszak, amikor még nem foglalkozunk különösebben a színeken kívül mással. Fiús, vagy lányos szobát rendezünk be és slussz. Amikor már cseperednek és elkezdenek óvodába járni, akkor viszont jönnek a különböző mesefigurák. Barbie baba, Pókember, Hercegnők, Verdák és még tudnánk sorolni, igaz? Más érdekli a lányokat és más a fiúkat.

A webshopunkban böngészők szerencsés helyzetben vannak, hiszen nagy kínálat közül válogathatnak gyerek szőnyegekeink között. Többféle méret, többféle minta, többféle szín rendelhető.

Jöhet néhány tipp? Elárulom melyek a legnépszerűbbek:

A kisfiúk kedvence mi is lehetne? Hát az autópályás, Verdás gyerek szőnyeg! Természetesen kék színben! Ez egy tuti tipp, ha bizonytalan lennél esetleg, hogy mit válassz.

A kislányok kedvence pedig ez a rózsaszín, meseszép szőnyeg. A képek magukért beszélnek, élőben pedig sokkal szebbez ezek a szép gyerek szőnyegek. Egészen 2 m x 3 m nagyságig választható a kislányos és a kisfiús szőnyeg is.

Arra is van ötletünk, ha közös gyerekszobán osztoznak a fiúk és a lányok. Erre az esetre válaszd ezt a semleges zöld színű, erdős gyerekszőnyeget.

A gyerekszőnyegek a legtöbb esetben rövidszálúak, hogy könnyen tisztíthatóak legyenek. Vannak persze a shaggy szőnyeg típusból is gyönyörű élénk színűek, amiket szintén ajánlunk lányok és fiúk szobájába, de inkább már a kamaszkorúaknak.

Kérdésed van, vagy tanácsra lenne szükséged? A Szőnyegjóáron.hu webshop lelkes csapata szívesen válaszol minden kérdésre, amit feltehetsz telefonon és e-mailben is. Várjuk megkeresésed! ☺